Produkter

Pacsystem ett begrepp inom frukt och gröntbranschen

Pacsystem är sedan flera år det ledande företaget när det gäller emballage och förpackningsutveckling inom frukt och grönt. Genom att vara kund – samarbetspartner/idégivare – med oss får du tillgång till en unikt bred kunskap och kontaktyta ut i världen.

När tomaten, isbergsallaten, sparrisen, jordgubben, den packade potatisen eller vilken produkt du odlar eller packar/processar lämnar din gård har vi alla möjligheter att hjälpa dig nå marknaden och möta de villkor din köpare ställer. Inte bara nu, men också imorgon i en värld som förändras. Där det ges nya möjligheter att bryta igenom längst ut – på butikshyllan!

Vi på Pacsystem bevakar de ledande mässorna i världen där vi följer och tar hem nya tekniker, nya material och inte minst nya ideér. På Pacsystem odlar vi inte tomater eller blomkål. Vi odlar våra kontakter med marknadens ledande emballagetillverkare. Både befintliga och sådana som vi söker kontakt med – eller som söker upp oss. Det ger oss unika möjligheter att hjälpa dig med intressanta lösningar och inte minst att hitta rätt pris!

Vad odlar du?
Till vänster hittar du våra olika produktgrupper. Klicka & utforska ditt eller dina områden.

[/vc_column_text]

Pacsystem på Linkedin

Följ oss gärna på LinkedIn och få de senaste uppdateringarna.

Senaste inläggen

Kontakta oss

Adress: Knut Påls väg 2
256 69 Helsingborg
Telefon: +46 (0) 42-38 85 30
Fax: +46 (0) 42-38 85 49