Jättar håller hand

En av de globala ledarna inom plast och kemikalier går tillsammans med en av jättarna inom avfallshantering ihop, och köper holländska QCP (Quality Circular Polymers). QCP, grundat år 2014, ses av många som ett högkvalificerat företag inom plaståtervinning. De återvinner och omvandlar plast från både konsumentförpackningar och andra plastprodukter. Deras kapacitet beräknas till 35 000 ton. Med det stora intresse som debatten om en cirkulär ekonomi skapar så väntas de få fullt upp. Dessutom så kommer den som i äktenskapet står för plasten, att införliva och marknadsföra de återvunna plastmaterialen. Grattis på bröllopsdagen!

 

Pacsystem på Linkedin

Följ oss gärna på LinkedIn och få de senaste uppdateringarna.

Senaste inläggen

Kontakta oss

Adress: Knut Påls väg 2
256 69 Helsingborg
Telefon: +46 (0) 42-38 85 30
Fax: +46 (0) 42-38 85 49